Några tips när du ska anlita en revisor

Har det blivit dags för dig och ditt företag att ta steget att anlita en revisor? Då finns flera saker som är bra att tänka på – framför allt att inte anlita första bästa. Nedan följer ytterligare tips till dig som ska ta steget att anlita en revisor.

Leta lokalt

Det finns flera fördelar med att välja en revisor som finns lokalt istället för att införa ett samarbete på distans. Letar du till exempel efter någon som är proffs på revision i Västerås så är ett bra första steg att höra dig för om branschkollegor eller andra företagare har erfarenheter och rekommendationer av någon bra revisor som finns i krokarna. Kanske får du redan här flera bra tips som är värda att kolla upp.

Jämför olika revisorer

När du lokaliserat några lokala revisorer som känns intressanta är det dags att jämföra dessa. Be om offerter och referenser, kolla igenom hemsidor och annan information för att skapa dig en så bra bild som möjligt. Du kommer troligen kunna välja bort flera stycken, för att sedan gå vidare med några.

Lita på magkänslan

Det slutgiltiga valet kan många gånger avgöras av magkänslan. När man anlitar en revisor är det väldigt viktigt att ha rätt känsla eftersom man kommer arbeta nära och med uppgifter som kan kännas känsliga. En bra känsla och förtroende är A och O!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *